Hedef LGS 2024

Hedef Lgs 2024

May

Hedef Lgs 2024 kapsamında Sınav Kaygısı ile Başetme semineri gerçekleştirildi.

May

Hedef Lgs 2024 kapsamında rehber öğretmenimiz Göksu Yaprak tarafından Dikkat ve Odaklanma semineri gerçekleştirild.

May

Hedef Lgs 2024 kapsamında Yaz Kampı planı gerçekleştirild.

Şbt

Etkili ders çalışma yöntemlerine dair bilgilendirmelet yapıldı.

Şbt

Okulumuz 8D sınıfı öğrencileri ile öğretmenimiz Beyza Yalçın rehberliğinde motivasyon buluşmaları devam ediyor.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında 8C ve 8D öğrencilerimiz ile Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni Göksu Yaprak ve okul rehberlik servisince velilere toplantı yapıldı. Yapılan sınavların analizlerine dair bilgilendirmeler yapıldı. Müzeyyen Gökatlı ve Beyza Yalçın hocalarımıza da toplantıya katkıları için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. sınıf öğrencilerine öğretmenlerimizce yarıyıl kampı uygulanmış, soru bazlı tekrarlar işlenmiştir. Sibel Akkuş, Ebru Şeren, Müzeyyen Gökatlı, Damlanur Çubukçu ve Süeda Akgün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Din öğretiminden sorumlu şube müdür yardımcısı Ahmet Yapıcı Başkanlığında ,il rehberlik koordinatörü, Hedef LGS projesine dahil olan imam hatip okullarının Hedef LGS koordinatörlerinin toplantısı Zeytinburnu KAİHL Konferans salonunda  gerçekleştirildi. Okulumuzun Hedef LGS koordinatörü  Beyza Yalçın öğretmenimiz toplantıya katıldı. Toplantıda DYK,   üst öğrenime hazırlık çalışmaları,  kamplar,  tanıtım çalışmaları ve sınav soru Rehberliği çalışmaları üzerinde duruldu.  Koordinatörler birbirlerine deneyim ve önerilerini aktardılar.

Ara

Okulumuz rehber öğretmeni Göksu Gözcü Yaprak tarafından Hedef Lgs 2024 Projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerine test çözme teknikleri sunumu yapıldı.

Ara

Üst Öğrenim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimizin 8. sınıf LGS öğrencilerimiz ile okul tecrübelerini LGS hazırlık süreçlerini, ders çalışma alışkanlıklarını ve bilgilerini, deneyimlerini paylaştılar.

Ara

Hedef Lgs 2024 Öğrenci Buluşmaları kapsamında eğitimci yazar Abid Yaşaroğlu ile söyleşi etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuz 8A sınıfı öğrencileriyle öğretmenlerimiz Rabia İlhan ve Beyza Yalçın gözetiminde Eyüp Sultan camii gezisi yapıldı.

Ara

Hedef Lgs 2024 kapsamında Aralık ayı pano çalışması yapıldı.

Ara

Hedef LGS 2024 kapsamında LGS öğrencilerimiz için oluşturulan öğrenci koçluğu sistemi faaliyetlerine devam ediyor.