Şbt

Matematik öğretmenimiz Sevda Demirel tarafından 6. sınıflar arası Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışmada emeği geçen öğretmenlerimiz Dilek Nur Şentürk, Dilara Uslu, Merve Nur Yavuz ve Nurşen Aktaş'a teşekkür ederiz. Birinci olan 6B sınıfını tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda Türkçe öğretmenimiz Neslihan Özgündüz tarafından öğrencilerle Dede Korkut piyesi yapıldı. Öğretmenimize teşekkür ediyoru.

Şbt

Arapça dersinde افراد السرة ünitesinde aile bireylerini canlandırdık. Öğretmenimiz Serap Şah'a teşekkür ediyoru.

Şbt

Okulumuz 8D sınıfı öğrencileri ile öğretmenimiz Beyza Yalçın rehberliğinde motivasyon buluşmaları devam ediyor.

Şbt

Okulumuz 6C sınıfı öğrencilerinden Ahmet Kadirhan Ceylan İstanbul Okullararası Küçükler Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında 8C ve 8D öğrencilerimiz ile Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Şbt

Birinci dönem sonu karneler verildi ve dereceye giren öğrencilerimize ödüllleri verildi.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. sınıf öğrencilerine öğretmenlerimizce yarıyıl kampı uygulanmış, soru bazlı tekrarlar işlenmiştir. Sibel Akkuş, Ebru Şeren, Müzeyyen Gökatlı, Damlanur Çubukçu öğretmenlerimize teşekkür ediyoru.

Şbt

Öğretmenler II. Kurul Toplantısı okulumuz öğretmenleri ve idarecileriyle gerçekleştirildi.

Ock

BAKANLIĞIMIZIN 2023-2024 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEMİN SON HAFTASINDA TÜM KADEMELERDE UYGULANMAK ÜZERE  BİR UYGULAMA BAŞLATTI.BU UYGULAMA ÖĞRENCİLERİN ZİHİNSEL,SOSYAL,DUYGUSAL,FİZİKSEL VE AHLAKİ AÇIDAN ÇOK YÖNLÜ GELİŞİMİNİ ESAS ALAN BİR YAKLAŞIM İÇERMEKTEYDİ. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ BU DÜZENLEMEYLE 1.DÖNEMİN SON HAFTASINI ÇEŞİTLİ SOSYAL ETKİNLİKLERLE DOLU DOLU GEÇİRDİ.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DEDE KORKUT HİKAYELERİNDEN HAREKETLE ÖĞRENCİLERİMİZ YENİ  HİKAYELER KALEME ALDI. BU ÇALIŞMALAR GÖRSELLERLE SÜSLENEREK PANODA SERGİLENDİ. PROJEYE KATKILARINDAN  DOLAYI TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

OKULUMUZDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA YUNUS EMRE ŞİİRLERİNDE KULLANILAN KELİMELERLE AFİŞLER OLUŞTURULDU. BU AFİŞLER PANO ÇALIŞMASIYLA SERGİLENDİ. BU ÇALIŞMALARLA ÖĞRENCİLERİMİZE 'SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR' MESAJI VERİLMEYE ÇALIŞILDI.ÇALIŞMALARDA KATKISI BULUNAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklal Marşı'mızı yazan Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 83. yıl dönümü hürmet, rahmet ve minnetle yâd edildi.

Ock

Hacı Mehmet Özdemir KAİHL Hedef LGS 2024 Motivasyon Gezileri  kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz ile Beşiktaş Yahya Efendi Camii ve Dergahını ziyaret ettik. Geziyi düzenleyen Ebru Şeren ve Beyza Yalçın öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Mehmet Akif Ersoy'u anma kapsamında pano çalışması yapıldı. Öğretmenlerimiz Dilara Uslu, Ebru Şeren ve Neslihan Özgündüz'e teşekkür ederiz.