İSTANBUL / ŞİŞLİ - Hacı Mehmet Özdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

İl milli eğitim müdürlüğü Din Öğretimi Müdür Yardımcısı Ahmet Yapıcı bey, Ali İhsan bey okulumuzu ziyaret etmeşlerdir. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine şahsım ve öğretmenlerim adına teşekkür ederim

Ara

Arapça dersinde "Nerelisin?" ve "Milliyetin nedir?" sorusuna cevap verdik. Hangi yemekleri ve hangi kıyafetleri ile meşhur olduklarına vurgu yaptık. Öğretmenimiz Serap Şah'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz 8A sınıfı öğrencileriyle öğretmenlerimiz Rabia İlhan ve Beyza Yalçın gözetiminde Eyüp Sultan camii gezisi yapıldı.

Ara

Hedef Lgs 2024 kapsamında Aralık ayı pano çalışması yapıldı.

Ara

8A sınıfı öğrencilerimizden Miray Kökyayan okulumuzu İstiklal Marşı Yarışması'nda temsil etti.

Ara

Şişli vaizesi Hilal Tüfekçi'nin "Mahremiyet Eğitimi" konulu semineri okulumuzda düzenlendi.

Ara

Hedef Lgs 2024 kapsamında Beşiktaş Anadolu Lisesi'ne gezi yapıldı.

Ara

Hedef Lgs 2024 kapsamında okulumuzdaki öğrenciler için Lgs koçluğu sistemi oluşturuldu ve öğrencilerle ilgilenildi.

Ara

Arapça dersimizde "Mesleğin ne?" etkinliğini geçekleştirdik. Öğretmenimiz Serap Şah hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda II. Öğretmenler Kuru Toplantısı gerçekleştirildi.

Ara

Okul aile birliğimiz ile birlikte öğretmenler gününü kutladık. Kendilerine teşekkür ediyoru.

Kas

Okul müdürümüz Mustafa Temel Arslan ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Sevgi Yücel Şube müdürü Mustafa Hoşyiğit'in katıldığı ilçemizde görev yaparken vefat eden öğretmenlerden Mehmet Bektaş'a kabir ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Kas

10 Kasım günü gazi M. Kemal Atatürk'ü andık.

Kas

Hedef Lgs 2024 kapsamında öğrencilerimiz ile Şehit Fatih Satır Anadolu İmam HAtip Lisesi gezisi yapıldı.

Öğrencilerimizle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.