Ekm

Hedef Lgs 2024 kapsamında öğrencilerimiz ile Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi gezildi.

Ekm

Hedef Lgs 2024 kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize Lgs bilgilendirmesi yapıldı. Rehber öğretmenimiz Göksu Yaprak tarafından ders motive içerikleri anlatıldı.

Ekm

8. sınıf öğrencilerimiz ile Hedef Lgs 2024 kapsamında motivasyon buluşmaları gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz öürencileri ile Mevlid-i Nebi haftası kutlandı. Şişli Şube müdürümüz Aydın Taylan beye katılımları için teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz öğrencileriyle 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlandı. Şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

7'DEN 8'E GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

HEDEF LGS 2023

YAZ KURSLARIMIZ

MARATON BAŞLIYOR

(3 Temmuz-1 Eylül)

Haz

Öğrenci ve velilerimize İmam Hatip Liselerinde uygulanan program çeşitliliği, bilgilendirici afişlerle tanıtıldı.

Haz

Okulumuzda HEDEF LGS kapsamında rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yönelik 'Dikkat ve Odaklanma' temalı seminer düzenlendi.

Haz

Şişli İlçe Milli Eğitim müdürümüz sn Sevgi Hanım, ilçe müftümüz sn Tahsin Bey, ilçe mem şube müdürmüz sn Hüseyin Bey'in katılımlarıyla öğrencilemizle birlikte Şişi Camii'nde sabah namazını eda ettik.

Haz

Okulumuzda İslam el sanatları ile ilgili pano hazırlandı. Öğrencilere örnekler ile tanıtıldı.

May

Okulumuz öğrencileri ile TCG Anadolu gemisi ziayereti gerçekelştirildi.

May

8. sınıf öğrencilerimiz 24 Nisan Pazartesi günü liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz lisenin başarıları, yaptıkları çalışmalar, okulun sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ziyaret ettikleri okulun öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrencilerimiz liseyi daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu geziler öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir.

May

OKULUMUZDA HEDEF LGS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA DENEME SINAVLARI YAPILMAYA DEVAM EDİYOR.

Nis

Okulumuzda Hedef LGS 2023 Projesi kapsamında ara dönem kamp planı programlandı. Bu program doğrultusunda öğrencilerimiz tatılde de online olarak öğretmenleriyle soru çözümü ve konu tekrarı yapma fırsatını buldu.

Ebru sanatı