İSTANBUL / ŞİŞLİ - Hacı Mehmet Özdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

8. sınıf öğrencilerimizle "Hedef LGS 2023" kapsamında deneme sınavları, sınav rehberlik çalışmaları ve motivasyon çalışmaları yapıyoruz.

Mrt

Şişli müftülüğü gençlik koordinatörü ve şişli cami kuran kursu öğreticisi Arzu Şeker hanımefendi okulumuzu ziyaret etti. "Ferd ve Toplum Açısından Kur'an'ın Yeri" konulu sohbetiyle okulumuz öğrencilerine hitapta bulundu. Kendisine teşekkür ediyoru.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile Ayasofya Camii'ne ziyaret gerçekleştirdik. Bir rehber eşiliğinde camii ve barındırdığı islam sanatları hakkında bilgilendik. Camii ziyaretimizin ardından Önder İmam Hatiplileri Derneği'nin davetine katıldık. Kendilerine davet, ikram ve güzel sohbetleri için teşekkür ediyoruz.

Ock

2022 -2023 Eğitim Öğretim yılının ilk yarıyılını tamamladık. Öğrencilerimize karnelerini ve hediye kitaplarımızı verdik. Yarışmalarımızda derece yapan öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirdik.

Ock

Sala ve Salavat-ı Şerif yarışması düzenlendi ve derceye giren öğrencilerimiz belirlendi.

Ock

8C öğrencilerini adil ve başarılı oyunlarından dolayı kutluyoruz.

Ock

Kütüphanemiz için kitap toplama yarışmasında emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Kütüphanemizi oluşturduk ve öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirdik.

Ock

Okulumuz kütüphanesinde öğrencilerimizle kitap ayracı tasarladık.

Ock

Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileriyle İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u 27 Aralık'ta ölüm yıl dönümü münasebetiyle kabri başında dualarla yad ettik.

Ara

Okulumuz mezunu Boğaziçi üniversitesinde okuyan Abdulvahit Aygün'ün öğrencilere imam hatip lisesi hakkında yaşadıklarını anlattığı program düzenlenmiştir.

Ara

LGS hazırlık sürecinde ögrencilerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ara

Hedef LGS projesi için okulumuz gerekli çalışma ve hazırlıkları yapmaktadır. Öğretmenlerimizle proje tanıtım toplantılarımızı yaptık. Öğrencilerimize de  gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz.